.
.

Pedicure

Laat je voeten eens goed verzorgen. Tijdens een pedicurebehandeling worden de nagels geknipt, gepolijst, verwijderen van eelt, likdoorns en ingegroeide nagels, nabehandelen eelt en daarna worden de voeten verzorgd met een heerlijke voetencrème. 
Ook kan ik je advies geven over welke verzorging voor je voeten het beste is om thuis te gebruiken. Deze producten zijn uiteraard ook verkrijgbaar in de salon. 

Tarieven: 

Pedicure behandeling

€ 36,95

Pedicure behandeling inclusief Shellac op de teennagels

€ 62,50


Nieuw in de salon: De heerlijke voetproducten van Gehwol
 
Gehwol is een productlijn speciaal voor pedicures en podotherapeuten en ingedeeld in diverse product lijnen.
 
Gehwol Fusskraft is een uitgebreide productlijn die elk voetprobleem effectief aanpakt en beschermt tegen voetschimmel, nare geurtjes en overmatige eeltvorming. Fusskraft Soft is de nieuwste verzorgingslijn van Gehwol en is speciaal ontwikkeld voor een verwenbehandeling in de pedicurepraktijk.
 
Naast de Fusskraft heeft Gehwol nog verschillende productlijnen die de voeten beschermen en intensief verzorgen. Gehwol Med verhelpt en beschermt tegen hardnekkige voetproblemen zoals droge huid, eelt, voetschimmel en brosse nagels. De klassieke Gehwol producten zijn effectieve, moderne voetverzorgingsproducten voor iedereen. Deze lijn bevat balsems voor alle huidtypes, producten tegen zweetvoeten en verfrissende en revitaliserende badzout en badcrème.


 
E-mailen
Bellen
Map
Info