.
.

Aanbiedingen

NIEUW: Payot Rose Lift lijn, speciaal voor de huid vanaf ongeveer 40 jaar

Ontdek de verzorgingslijn Roselift Collagène met haar dubbele werking: liftend en verstevigend. De unieke formules uit deze lijn combineren een peptide collageenbooster met een gepatenteerd actief bestanddeel van de Damascena-roos.

Roselift Collagène Jour:  is een liftende verzorging verrijkt met haverextract die 's ochtends wordt gebruikt. Deze dagverzorging werkt als een ware mechanische aanspanner, en heeft een liftende textuur met memory form. De huid is elastisch en vitaal.

Roselift collagène Nuit: is een hermodellerende nachtverzorging verrijkt met het extract van pioenroos. Dit extract verstevigt de gezichtscontouren en geeft uw gezichtshuid meer volume, terwijl u lekker slaapt.

Roselift Collagène Regard: is een lichte crème verrijkt met het extract van de zijdeboom. Dit extract lift de oogcontour op subtiele wijze en maakt de oogopslag groter, terwijl wallen en kringen worden verzacht.

Roselift Concentré serum: Het geheim van de werkzaamheid van het verstevigende booster-serum? Het is een serum dat twee keer zo geconcentreerd is aan peptiden die de collageenproductie een boost geven dan de dagverzorging. De intens verstevigende werking is een complete aanvulling op de dag- en nachtverzorging.

Nieuw bij Beauty & Feet Debbie zijn de Bodyproducten van AHAVA
De AHAVA’S bestseller collectie "Colorful collection", is nu verkrijgbaar bij Beauty & Feet Debbie.

AHAVA is gebaseerd op de grootste natuurlijke spa ter wereld: de Dode Zee. Dit wonderlijke gebied staat bekend om de unieke heilzame werking voor de huid. De Dode Zee bevat 10x meer mineralen dan elke zee op aarde. Daarom zijn deze producten geschikt voor de meest gevoelige huid, psoriasis huid, eczeem huid etc.

NU TIJDELIJK BIJ AANKOOP VAN 2 AHAVA BODYPRODUCTEN EEN SHOWERGEL GRATIS T.W.V. € 16,85

Deze collectie bestaat uit: 

  • Mineral body lotions 250ml 
  • Mineral Hand creams 100ml 
  • Dry Oil body mists 100ml 
  • Mineral showergels 200ml


En in de geuren: 

  • Cactus & Pink Pepper een bijzondere combinatie van Cactus en Pink Pepper voor een zoete, zwoele hartverwarmende geur. 
  • Spring Blossem, een magische lentegeur van paarse bloesem brengt herinneringen boven aan onvergetelijke momenten. 
  • Sea kissed, een frisse bries van marine en bloemen wekt je zintuigen, zelfs na een dag strand. 
  • Mandarin & Cederwood, een warme en verzachtende sensatie van manderijn en cederhout met een kalmerend effect.



 
E-mailen
Bellen
Map
Info