.
.

Aanbiedingen


WANT UW HUID VERDIENT HET...
Verdient uw huid wel eens wat extra aandacht? Goed nieuws! Volgende week heb ik nog diverse plaatsen vrij in de agenda voor een heerlijke, ontspannende én verzorgende Payot éclat essentiëlle gezichtsbehandeling.
Deze Payot gezichtsbehandeling is perfect om tekenen van vermoeidheid te vervagen en de huid nieuwe energie te geven dankzij de krachtige werking van 'superfruit'.
Voor iedere huid en iedereen die zichzelf en de huid wil opladen met nieuwe energie. Deze behandeling duurt 60 minuten en is slechts € 62,50. Komt u snel relaxen in mijn verwarmde, luxe wellness stoel? 

  • dinsdag 1 december om 10.45 uur
  • woensdag 2 december om 9.00 uur of 10.15 uur

Op vrijdag 27 november hebben wij super Black Friday aanbiedingen. Zo krijgt u maar liefst 15% korting op het gehele assortiment van Payot en Pupa!
Dus heb je producten nodig? Laat het weten en ik zet het product voor jou klaar zodat je het op vrijdag 27 november kunt ophalen.

TIP: het kan ook leuk ingepakt worden voor Sint of Kerst!

Pupa Vamp! Mascara aanbieding

 

Jouw favoriete Pupa Vamp! mascara, nu verkrijgbaar in een luxe set met gratis Multiplay potlood en gratis luxe suéde pouch voor slechts € 19,95
Wees er snel bij want op = op. 

10% korting op Payot-producten

De zomer is weer ver voorbij. Erg belangrijk om je huid goed voor te bereiden op de herfst.

Maak nú een afspraak voor een gezichtsbehandeling van Payot om de huid te herstellen van de zomer en voor te bereiden op het najaar.

Laat je huid oppeppen met de Payot éclat treatment, laat droge plekjes verdwijnen met de Nutrition treatment, laat roodheid en kalmeren met Douceur treatment, of ga jij voor anti-aging? Er is van alles mogelijk!

Koop jij  Payot producten tijdens je gezichtsbehandeling? Dan ontvang je maar liefst 10% korting op deze producten.

Zie ik je snel in de heerlijk verwarmde stoel voor een gezichtsbehandeling?


 
E-mailen
Bellen
Map
Info